zondag 28 februari 2010

Anata: lekkere japanner in Brussel

Waar kan je nog in Brussel voor minder dan 15€ je buikje rondeten met heerlijke shushi? Bij Anata natuurlijk, niet ver van de beurs. Gezellig is het niet (maar dat is vaak het probleem met Japanse restaurants: ofwel is het er steriel, kaal en koud, ofwel is het er een rommeltje), daarvoor lopen de obers teveel als kippen zonder kop rond en is het op het gelijkvloers te klein. Boven is het een ander verhaal, waar je aan 'showcooking' kan doen doordat de chefs met veel poespas je eten klaarmaken. En gelukkig is er op het vlak van eten geen gebrek aan kwaliteit.

Grote aanrader is de bento combox, die bestaat uit soep,gemarineerde groeten, tempura en nog iets naar keuze. Voor een sushi bento betaal je bijvoorbeeld 12 euro, ga je voor de sashimi of temaki dan betaal je 14 euro. Inclusief de drankjes betaalden we 14 euro per persoon voor een lekkere maaltijd.

Tel. : 02.502.85.87

Anspachlaan 74
1000 BRUSSEL ( STAD )

2 opmerkingen:

  1. super!, merci Frank, ik ben dezer dagen toch in een Japan-mood...moet wel eens lukken om daar langs te gaan! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op de website www.openingsdans.info staan een aantal mooie en dansbare muzieknummer. Dansschool The Nature of Dance is gespecialiseerd in het verzorgen van danslessen voor stellen die gaan trouwen.

    Neem een kijkje maar bedenk, neem altijd een muzieknummer welke jullie mooi vinden.

    Groeten van Marieke

    The Nature of Dance

    BeantwoordenVerwijderen