woensdag 14 oktober 2009

Gunk TV: echte Junk

Nu we al een paar maanden televisie hebben, valt het op dat er naast heel wat interessante programma's en series ook heel wat rommel zit. En heel toevallig zit de meeste rommel op ...u raadt het vast... Rommel-TV. Nog nooit van gehoord? Wel, het zit in elk geval op mijn TV-Abonnement onder de naam "GunkTV" (spreekt uit Dzjeunk-tievie oftewel JunkTV).

Tijdens de dag staan er schreeuwlelijke Games-programma's op het menu met slechte presentatoren, oninteressant gewauwel en een regie waar de Pak De Poen Show nog niet aan kan tippen. Zo kan je een uur lang kijken naar een voetbalwedstrijdspel tussen twee bejaarde presentatoren of kijken hoe de benaming "PeWi" een koosnaampje wordt. Maar het meest platte hebben de heren (ik kan me niet voorstellen dat er ook dames aan meewerken) voor 's nachts bewaard. Dan kan je gedurende een uur kijken naar schaarsgeklede jonge meisjes (16 jaar?) die suggestief in bikini trampoline springen of op een mechanische stier rijden. Alles wat er aan 16-jarigen meisjes kan bewegen, wipt lustig mee in slow motion. De show heet toepasselijk "Trampoline & Bullride Girls"

Ik dacht dat we in de 21ste eeuw leefden, maar blijkbaar zijn sommigen nog vastgeroest in hun macho periode. Zouden het dezelfde producenten als die van M!LF zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten